تفاله آلبالو

تفاله پرتقال
تفاله پرتقال
خرداد 17, 1399
تفاله انگور
تفاله انگور
خرداد 17, 1399
تفاله البالو

تفاله آلبالو ضایعاتی است که از کارخانجات آبمیوه گیری ان را تولید می کنند که به صورت مرطوب به دست می آید و پس از خشک کردن تفاله، این محصول تبدیل به خوراکی سالم در تغذیه دام می شود.

همچنین تفاله آلبالو به دلیل خشک بودن ، محصولی عاری از هر گونه میکروب است و بسیار سالم می باشد.

تهیه خوراک برای دام و طیور در دامداری ها و مرغداری ها بخش اعظمی از هزینه ها را به خود اختصاد می دهد.

به همین دلیل دامداران و مرغداران به استفاده از ضایعات کشاورزی به عنوان خوراک دام و طیور روی اورده اند.

استفاده از تفاله البالو مزایای بسیاری دارد که به چند مورد از ان می پردازیم:

1-بهبود عملکرد دستگاه گوارش

2-تامین فیبر و انرژی

3-کاهش هزینه ها

همچنین با استفاده از این تفاله از تولید پسماند های مضر برای طبیعت جلو گیری می شود .

قیمت تفاله ها به نسبت از محصولات زراعی مانند جو، ذرت، سبوس، کاه و یونجه کمتر بوده پس نتیجه میگیریم استفاده از تفاله ها بسیار به صرفه است.

انالیز تفاله البالو به صورت زیر می باشد:

پروتئین 10.5

ماده خشک94

چربی 6.36

خاکستر 2.39

فیبر 33

انرژی 3484

 

منبع: www.toofaleh.ir