تفاله آلبالو ضایعاتی است که از کارخانجات آبمیوه گیری ان را تولید می کنند که به صورت مرطوب به دست می آید و پس از خشک کردن تفاله، این محصول تبدیل به خوراکی سالم در تغذیه دام می شود.
همچنین تفاله آلبالو به دلیل خشک بودن ، محصولی عاری از هر گونه میکروب است و بسیار سالم می باشد.
تهیه خوراک برای دام و طیور در دامداری ها و مرغداری ها بخش اعظمی از هزینه ها را به خود اختصاد می دهد.
به همین دلیل دامداران و مرغداران به استفاده از ضایعات کشاورزی به عنوان خوراک دام و طیور روی اورده اند.
استفاده از تفاله البالو مزایای بسیاری دارد که به چند مورد از ان می پردازیم:
1-بهبود عملکرد دستگاه گوارش
2-تامین فیبر و انرژی
3-کاهش هزینه ها
همچنین با استفاده از این تفاله از تولید پسماند های مضر برای طبیعت جلو گیری می شود .
قیمت تفاله ها به نسبت از محصولات زراعی مانند جو، ذرت، سبوس، کاه و یونجه کمتر بوده پس نتیجه میگیریم استفاده از تفاله ها بسیار به صرفه است.
انالیز تفاله البالو به صورت زیر می باشد:
پروتئین 10.5
ماده خشک94
چربی 6.36
خاکستر 2.39
فیبر 33
انرژی 3484
منبع: www.toofaleh.ir