تفاله هویج

تفاله نارنج
تفاله نارنج
خرداد 17, 1399
تفاله خرما
تفاله خرما
خرداد 17, 1399
تفاله هویج

تفاله هویج پس از اب گیری در کارخانجات ابمیوه گیری به دست می اید. با توجه به افزایش قیمت محصولات کشاورزی این تفاله می تواند یک جایگزین خوب در جیره انواع دام و طیور باشد.

این محصول به دلیل داشتن رطوبت مناسب و مطلوب بسیار خوش خوراک بوده و با بوی خوبی که دارد می تواند باعث باز شدن اشتها و افزایش خوراک دام و طیور شود.

در نتیجه این تفاله می تواند هم بر روی محصولات دام ها و طیور و هم بر خود انها تاثیر مثبتی بگذارد و باعث افزایش کیفیت انها شود.

پس در نتیجه از مزایای استفاده از تفاله هویج می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1-خوش خوراک بودن

2-افزایش کیفیت محصولات دام و طیور همچون شیر ،تخم مرغ و …

3-افزایش اشتها و خوراک دام و طیور

4-کاهش هزینه خوراک

انالیز این تفاله به صورت زیر است :

پروتئین 5.5

ماده خشک 90

چربی 1.2

خاکستر 5.6

فیبر 7.4

 

منبع: www.toofaleh.ir